Kontakt

Ko smo mi

Ukratko o našoj firmi

Razvojni put je usko povezan sa našim dugogodišnjim iskustvom u oblasti zakonske metrologije što predstavlja naš osnovni oslonac u realizaciji ovog projekta. Zbog toga se smatramo potpuno kompetentnim da Vam možemo u svakom trenutku odgovoriti na sve Vaše zahtjeve i pitanja

Iskustvo

Kroz svakodnevnu razmjenu iskustava sa našim partnerima u mogućnosti smo da vrlo brzo i precizno mjenjamo, prilagođavamo i usavršavamo sve nove ideje.

Usluge

U mogućnosti smo da Vam ponudimo sledeće usluge: servisiranje opreme za trgovinu, industriju, ugostiteljstvo i verifikaciju mjerne opreme u skladu sa standardom EN ISO/IEC 17020.

Naš asortiman proizvoda razvrstan je u nekoliko kategorija: tgovačke vage, industrijske vage, tehnološke vage, laboratorijske vage, vage za ličnu upotrebu, kolske (kamionske) vage, printeri, mesarska oprema, ostala oprema i dijelovi za vage

Klijenti naše kompanije

Ovo su samo neki od vjernih klijenata koji su nam ukazali povjerenje i nisu se pokajali. Duga lista klijenata svjedoči o tome koliko smo posvećeni našem poslu i koliko naša rješenja zadovoljavaju potrebe naših klijenata.

Postanite naš klijent